Archives

mAmandaK

Een echt leuk boekje met hele praktische en inspirerende tips om het drukke leven van jonge ouders wat makkelijker en overzichtelijker te maken.
Een aanrader voor moeders maar zeker ook voor vaders.
De indeling is ook zo dat het makkelijk tussendoor te lezen is.
Ideaal voor drukke mensen.

fam van N

goed leesbaar; voor een moeder met 2 jonge kinderen, een drukke baan met diensten en een druk sociaal leven, een heel handig boek met nuttige adviezen en raad

Hennie Hoogschagen

Een verademing dit boek.
Zeker voor mensen die hun persoonlijke leven (meer) op de rit willen zetten.
Op plezierige wijze belicht Stefanie het geworstel in het dagelijkse leven.
Daarop biedt zij vele handreikingen die kunnen bijdragen aan het maken van individuele keuzes.
Het maakt het (samen)leven een stuk gemakkelijker, lolliger en aangenamer.
Leuk kan het zijn om samen stukjes te lezen en om op luchtige wijze weer in gesprek te gaan. Daarom is dit boek niet alleen geschikt voor vrouwen……..
Fijn om dit boek in je boekenkast te hebben om zo nodig weer iets te lezen en te herzien.

Esther van Nierop

Verplichte kost voor iedere ambitieuze mama!
Herkenbaar en vol goede tips voor heel veel werkende mama’s. Als coach spreek ik veel mama’s die het heel lastig vinden om alle rollen die ze hebben of zichzelf opleggen, op een goede manier in te vullen. De perfectie die veel mama’s van zichzelf ‘eisen’ is hoog en vaak onrealistisch… Het boek van Stefanie geeft je inzicht, rust en praktische oplossingen. Veel mama’s hebben het altijd DRUK en ervaren dat als negatief, lees het boek, kies bewust voor wat je wel en niet doet zodat je ‘druk’ niet ervaart als moeten maar als een feest dat je allemaal mooie dingen mag doen! Mama’s geniet! 🙂 (mama van puber 2-ling)

AuntAnnie

Wat heb ik genoten van dit boek. Het leest lekker weg en ik heb er ook weer wat van opgestoken. Heerlijk gewoon!!!
Een boek waarin je leest dat je als mama ook lekker mag genieten van je eigen dingen, waardoor je je weer oplaadt voor alle andere (leuke) dingen in het leven. Je krijgt tips om je activiteiten in te plannen en komt dan tot de ontdekking dat je in plaats van alleen maar druk bezig te zijn, eigenlijk best genoeg tijd overhoud om wat tijd voor je zelf te nemen.
Alle mama’s die genoeg te doen hebben, zouden dit boek zeker moeten lezen!

MarieAntoinette

Een (h)eerlijk boek voor alle mama’s (in spé)!
Je doet je zelf een plezier dit boek te lezen & daarmee maak je direct een beweging in de juiste richting, meer tijd voor jezelf. Het leest makkelijk en is het allemaal nieuw? Nee, maar wel fijn dat een aantal zaken de revue weer passeren. Natuurlijk weten we veel, maar DOEN?! Wanneer ik voor mijzelf spreek is er altijd wel een excuus voorhanden in een tijd waarin we druk zijn met carrière, gezin, liefde, sociaal leven. Geniet ook af en toe van de rust en niks doen, tijd voor jezelf. ‘Geluk zit in alles, je moet het eruit kunnen halen’ (Confucius). Dank Stefanie voor het delen van je kennis & ervaring, het kwam voor mij op het juiste moment!

Carina Bos

Als ondernemer heb ik al meerdere boeken over ondernemerschap gelezen. De flamingo factor was niet het zoveelste boek maar onderscheidt zich van de zakelijke boeken. Het is vlot geschreven en zit vol concrete tips die gelijk toepasbaar zijn. Kortom een must voor een ondernemer die verder wil en echt wat van het ondernemerschap wil maken!

Yvette Luikinga

De eerste boodschap van Stefanie is al een hele directe: Jouw leven, Jouw bedrijf, Jouw succes. Geen twijfel over mogelijk: de bal ligt bij jou!
Fijntjes stipt ze de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk ondernemen aan en legt ze uit waarom het boek met name voor vrouwen is geschreven.
Het boek is een aaneenschakeling van inzichten en tips om te durven en te doen. Net die stap te zetten van hobby naar onderneming. Net dat duwtje in de rug om uit de veiligheid van de bescheidenheid te stappen en groter te denken.
Met haar no-nonsense stijl geeft ze vervolgens praktische tips wat te doen en vooral ook wat niet te doen. Ik heb tijdens het lezen steeds pagina’s gemarkeerd met gekleurde markers, om later nog eens terug te lezen en te gebruiken bij mijn eigen plannen. Een kleurrijk geheel is het geworden, het bewijs dat er veel bruikbare tips in staan! Dé tip die ik mijzelf steeds zal voorhouden? ‘Als je wacht tot je er klaar voor bent, dan wacht je de rest van je leven’.

vrouwelijkeondernemer

Jouw leven, jouw bedrijf, jouw succes! En dat is precies waar Stefanie in het boek op een zeer prettig leesbare wijze op in gaat. Als (startende) ondernemer kun je soms tegen zaken of vraagstukken aanlopen waarvan je niet direct weet hoe je daarmee om moet gaan of wellicht komt de gedachte dan in je op dat jij de enige bent die hier tegenaan loopt als ondernemer. De verschillende voorbeelden, quotes, tips en handleidingen die in het boek worden aangereikt geven op een realistische manier weer hoe je als, vrouwelijke, ondernemer je eigen succes kunt maken. Wat het boek ook duidelijk weergeeft is dat je niet bang hoeft te zijn om stappen te nemen of om eens een keer “out of the box” te denken. Daar ben je tenslotte ondernemer voor.
Ik vond het boek heel inspirerend en vooral ook motiverend en stimulerend. Het geeft weer nieuwe energie en een goede impuls om aan de slag te gaan!

DGB94

Ik heb dit boek gelezen omdat ik zo enthousiast was over het andere boek van Stefanie Hoogland (geef jezelf een break mama). En als vrouwelijke ondernemer was ik dan ook heel nieuwsgierig naar ‘de flamingo factor’. Ik ben heel blij dat ik het heb gelezen en zit weer boordevol inspiratie. De teksten zijn vlot geschreven, inspirerend en meteen toepasbaar. Door de korte hoofdstukken leest het lekker snel weg. Ik kreeg meteen zin om weer aan de slag te gaan. Aanrader!

  • 1
  • 2